thomastrip.blogg.se

Vill du vara min valentine?

Publicerad 2013-02-15 12:55:44 i

Det flödade romantik i luften uppe på bondikullen i torsdags. Parma (smakade salami), ost, kex, druvor, melon,"pizza" ala Thomas och kärleksfulla ord.
Det som senare skulle bli en stillsam och romantisk drink förvandlades till en dansfest. Lyckat såklart! Svettades döden i långärmat men kyldes slutligen av i regnet på vägen hem. Gjorde regndans och bara njöt, Hagge stod inne och frös.
Helt klart en lyckad Valentines day, och vi vill med detta komma ut ur garderoben och framföra att vi är ett par. Att flygplanet valde att skriva "tiamo" som betyder "jag älskar dig" på spanska, var ingen tillfällighet.
Abdullah hälsar så gott, sitter i Rubiks soffa och njuter av goon.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-15 16:03:41

??????????????????????

Postat av: cathrine

Publicerad 2013-02-15 16:56:07

OHH va mysigt ni har det! verkar vara växlande väder!Här hemma är det bara snö o kallt, fast idag bara nån minusgrad. puss på er, era små gorme´er. :)

Postat av: ann catrin

Publicerad 2013-02-16 17:35:00

ha ha ha <3 kul att ni hade en fin valentine dag <3 god mat fest .Vi är glada att ni snart är hemma igen och att ni inte har kärat ner er någon Australienare iallafall ...ännu <3 kram på er sötnosar <<3<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Vi är två tjejer som kommer att blogga om vårt liv i Australien under det närmsta halvåret. Den tredje oktober tar vår, än så länge ganska oplanerade resa, vid. Följ oss på vårt stora äventyr // Sanna och Hanna

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela