thomastrip.blogg.se

God jul

Publicerad 2012-12-24 14:33:24 i

Bara faktumet att Frida fick komma tillbaka till oss lagom till jul gjorde julen helt perfekt! Vi var oroliga för att vi skulle få spendera julafton hängande över stackars Fridas sjukhussäng.
Men så blev det inte. Igår kom hon "hem" precis lagom till bak av julgodis. Vi spelade Peter Jöbacks julskiva på allt för hög volym i hostelköket och sjöng med medan vi pysslade.
Det blev tillslut mashmallows med chokladöverdrag samt formar med lite smått och gott i. När kvällen kom smakade vi på våra skapelser, saffransbullarna från IKEA och skumtomtar. Till det serverades lite glögg. Allt detta på hostelgolvets vackra heltäckningsmatta!

Idag började vi vår dag med julfrukost bestående av creamed rice (ungefär som ris ala malta) och skinkmacka med stark senap (tack IKEA). Efter den stora frukosten begav vi oss till stranden, där försvann julkänslan direkt!
Nu på kvällen har vi spelat paketspelet efter vår julbuffé som blev bättre än väntat.
Kvällen avslutades med julgodis, julmust och favoritjulfilmen "tomten är far till alla barnen".
Vi har haft en underbar julafton. Väldigt annorlunda mot de vi alla upplevt innan men den blir helt klar en dag vi minns.
//Sanna och Hanna

Kommentarer

Postat av: Farfar Lennnart och Gerd

Publicerad 2012-12-24 21:17:42

Hade gärna firat julen i Australien med skön värme, men får nöja mig med snö och minusgrader hemma i Motala. Ha en fortsatt skön semester.
Kramar från oss båda :)

Postat av: Cathrine

Publicerad 2012-12-24 21:31:15

Det var helt underbart att få se sin favisstomte så glad ,live idag, fick ju även se min andra favisstomte Hanna live , kul!! Vi har haft jul i solberga o det var som vanligt, gott o trevligt! Va julmysigt ni gjort det med hemgjort godis o allt!! Ha nu en god fortsättning på julen, många tomtekramar från mamma, pappa o adam:))

Postat av: Mor-Mor Ing-Britt

Publicerad 2012-12-25 07:01:48

Julgodiset såg gott ut. Och ni har fått till julstämmning. Tänk vad härligt att gå och bada på julafton. Här är det massor av snö så här blir det bad inomhus. God fortsättning. Kram

Postat av: AnnCatrin

Publicerad 2012-12-25 17:19:37

Ni har fått till jul känsla det ser vi det 😊Jöback , tomten är far till alla barnen o egengjordt jul godis , perfekt Ha ha Vi har precis kommit ut till stugan proppmätta efter lutfisk o ris à la Malta hos morfar (jätte gott )nu blir det bastu . Fortsätt att njuta i värmen puss på er våra fina tomtar Julkramar från À C Björn o Hampus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Vi är två tjejer som kommer att blogga om vårt liv i Australien under det närmsta halvåret. Den tredje oktober tar vår, än så länge ganska oplanerade resa, vid. Följ oss på vårt stora äventyr // Sanna och Hanna

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela